Vi kjører turene 1. DEC – 1. APR
Turene varer omtrent 6-10 H
Deltakere 4-15
Prisen 1 850,-

Små grupper – Store opplevelser

En natt under det dansende nordlyset, omgitt av uberørt arktisk natur, er en magisk opplevelse som alle burde få oppleve minst en gang i livet. Det er ikke mange andre opplevelser som får oss til å føle oss så nær naturen, som det å være i et majestetisk landskap en mørk vinternatt, varmet opp av et bål, langt fra byens lys og lyder.

Om turene

Vi ønsker deg velkommen med i vårt dedikerte Northern Lights-team for en spennende jakt i den stille arktiske natten To lokale, høyt kvalifiserte guider vil veilede deg under turen, og det eneste du trenger å gjøre er å nyte opplevelsen.

Under turen vil du lære om vitenskapen og mytene rundt nordlyset. Vi vil også fortelle deg om området, dets historie og dyreliv.

Varme klær, middag og bilder er inkludert

En middag med lokale spesialiteter vil bli servert rundt et bål, sammen med varm drikke. Vi har også alltid med et vegansk alternativ.

Du får kvalitetsklær for å holde deg varm og komfortabel hele natten.

Vi tar profesjonelle bilder av våre gjester og nordlyset, og vi er alltid glade for å dele dem med deg etter turen. Hvis du tar med ditt eget kamera, vil vi også lære deg hvordan du tar best mulig bilder.

Fokus på lokalt

Vi har kjørt nordlysturene våre siden 2011 og er derfor en av pionerbedriftene som organiserer nordlysturer i Norge. Vi prøver å holde det lille teamet vårt ansatt året rundt, på denne måten vil guiden din alltid være en erfaren lokal. Ingenting kan konkurrere med lokal kunnskap og erfaring når det gjelder å finne de beste stedene å oppleve nordlyset.

Vi samarbeider med små lokale selskaper for å sikre at vi bringer noe tilbake til vårt lille samfunn på utsiden av Kvaløya.

FORBEREDELSER

Vi starter utenfor Radisson Blu Hotel klokka 18:30. Vi tilbyr også henting fra Lauklines (345 NOK per person). Som regel bryr vi oss ikke om lengden på turen så lenge det er en sjanse til å finne klar himmel.

Ta med pass / ID-kort i tilfelle vi må krysse grensen til Finland.

Venligst vær tilgjengelig på telefonen og/eller e-post i tilfelle vi må nå deg i løpet av den dagen du skal med på nordlysjakt.

 • Hvor kan vi se nordlyset?

  Hvis det forventes klarvær langs kysten, drar vi vanligvis dit og nyter de fantastiske fjordlandskapene. Hvis det er overskyet på kysten, kjører vi normalt lenger øst siden værforholdene ofte er forskjellige langs grensene til Finland og Sverige.

 • Hva kan du forvente

  Nordlysturen vår er perfekt for de som liker en ekte jakt, hvilket ofte innebærer å reise lange avstander og komme tilbake sent. Belønningen er en utmerket suksessrate for å finne klar himmel og oppleve nordlyset. Før vi starter turen, gir vi deg en orientering om planen for kvelden og de siste værmeldingene. Så starter vi kjøreturen til området vi forventer vil ha de beste forholdene. Vi bytter ofte plassering et par ganger i løpet av kvelden.

 • Fotografering av nordlyset

  Vi tar profesjonelle bilder av våre gjester og nordlyset, og vi er alltid glade for å dele dem med deg etter turen. Hvis du tar med ditt eget kamera, vil vi også lære deg hvordan du tar best mulig bilder. Stativ er viktig når du fotograferer nordlyset – du trenger ikke å ta med deg det selv, lån et av oss.

 • Om været

  Ikke bekymre deg for været i Tromsø. Vi finner normalt klar himmel i de nærliggende områdene ved å bruke værmeldinger og et bredt nettverk av kunnskapsrike lokale, andre guider og vår erfaring fra tidligere år.
  Ved avbestilling
  For oss er det viktig at vi har en god sjanse til å se nordlyset når vi går på nordlysjakt. Men hver sesong er det noen kvelder når hele området er dekket av skyer. Hvis vi overhodet ikke ser noen sjanse til å finne hull i skyene, kansellerer vi turen. Ved avbestilling kan du velge å bli med en annen dag eller få 100% refusjon.

 • Sikkerhet

  Vi kjører turene våre med en moderne, varm og romslig minibuss. For å holde deg trygg på isete og snødekte veier benytter vi kun erfarne lokale sjåfører.

 • Hva er inkludert?

  To lokale guider, en dokumentar om nordlyset, bål, middag, kaffe, te, varm sjokolade, varmedress, vinterstøvler, brodder, sokker, hatt, hansker, håndvarmere, fotvarmere, stativ, hodelykt og bilder av høy kvalitet tatt under turen.

 • Prisen

  Priset är 1850,- per person.

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger?

Bli med på en guidet tur med en erfaren fisker for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å krysse rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystkultur

Kystkultur

Norge har alltid hatt en rik kystkultur og mye av landet ble bygd opp av fiskere. Bli med på en tur til en avsidesliggende øy som fremdeles har den gamle atmosfæren og skjuler historier om fortidens tøffe liv.

Les mer
arctic road trip

arctic road trip

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer