Arronet 30 spt

Arronet 30 spt er en helt unik båtmodell som vi selv har vært med på å utvikle. Vi har designet denne for å få den ultimate båttypen til turene våre.

Båtene er 9,4 m lang och 2,8 m bred. De er bygget med fokus på komfort, sikkerhet og maksimal dekk/fiskeplass. Båtene har center console med sitteplasser under tak i ly for været.

De er utstyrt med toppmoderne kartplotter, ekkolodd, radar og VHF fra Garmin. Båtene har 2×150 hk Yamaha, noe som betyr at vi raskt kommer til de beste fiskeplassene. Ombord finnes et portabelt toalett fra Porta Potti.

Komfort og sikkerhet

Båtene er godkjent for persontrafikk for 6 personer + skipper.
For mer informasjon se: 12 pax forskriften.

Skippere har D5L, sikkerhetskurs, passasjer- og krisehåndteringskurs, helseattest og VHF-sertifikat.

Redningsutstyr om bord: Redningsflåte, redningsvester, livbøye med lys, kasteline, redningsstige, fastmontert VHF, håndholdt VHF, EPIRB, AIS-SART, brannslokkingsapparater, brannteppe, førstehjelpsutstyr og nødsignalpakke.

Utmerkede sjøegenskaper og stabilitet

Båtene er helsveisede med forsterkede skrog, laget av saltvannsbestandig marinaluminium. Resultatet er en sterk og sikker båt.

Båtene har et unikt innebygd flytesystem som sikrer båten oppdrift, selv om den skulle fylles med vann. 

Båtene har utmerkede sjøegenskaper og takler sjøen fint i alle slags vær. Stabiliteten, både når vi ligger stille og når vi er i bevegelse, er utenom det vanlige.

Minn kota RT Terrova

Våre båter er utstyrt med Minn Kota RT Terrova baugmonterte elektriske trollingmotorer. Trollingmotorene gjør det mulig for oss å opprettholde en jevn fart og retning mens vi fisker. Dette er spesielt nyttig når vi fisker i områder med kraftig strøm og vind.

Spot-lock vil holde oss på plass med enestående GPS-nøyaktighet og gir oss muligheten til å holde oss rett over ethvert produktivt fiskested.

Autopiloten vil automatisk navigere båten i hvilken som helst retning vi velger og holde oss på den kursen automatisk, selv om det er vind, bølger og strøm.

Elektriske trollingmotorer er miljøvennlige og reduserer vårt drivstofforbruk og støyforurensning.