Explore the Arctic

10,5 m lang Kloster Patrol, bygget for sightseeing og fisketurer. Båten er designet med fokus på komfort og sikkerhet. Den har walkaround-dekk og i det oppvarmede styrhuset er det 10 sitteplasser, toppmoderne elektronikk og toalett. Båten er utstyrt med doble Yamaha-motorer på 300 hk, noe som betyr at vi raskt kommer til de beste fiskeplassene. Kloster Patrol er noen av de tryggeste båtene på det europeiske markedet og har gjennomgått tøffere tester enn noen andre båter i Norge.

Komfort og sikkerhet

Båten er godkjent for persontrafikk for 12 personer + skipper.
For mer informasjon se: 12 pax forskriften.

Skippere har D5L, sikkerhetskurs, førstehjelpskurs, passasjer- og krisehåndteringskurs og VHF-sertifikat.

Redningsutstyr om bord: Redningsflåte, redningsvester, livbøye med lys, livbøye med tau, kasteline, redningsstige, fastmontert VHF, håndholdt VHF, EPIRB, AIS-SART, brannslokkingsapparater, brannteppe, førstehjelpsutstyr og nødsignalpakke.

Explore the Arctic junior

9,4 m lang Arronet 30 spt, bygget for sightseeing og fisketurer. Båten er designet med fokus på komfort og sikkerhet. Den har center console med sitteplasser og toppmoderne elektronikk. Båten er utstyrt med 2×150 hk Yamaha, noe som betyr at vi raskt kommer til de beste fiskeplassene.

Komfort og sikkerhet

Båten er godkjent for persontrafikk for 7 personer + skipper.
For mer informasjon se: 12 pax forskriften.

Skippere har D5L, sikkerhetskurs, førstehjelpskurs, passasjer- og krisehåndteringskurs og VHF-sertifikat.

Redningsutstyr om bord: Redningsflåte, redningsvester, livbøye med lys, kasteline, redningsstige, fastmontert VHF, håndholdt VHF, EPIRB, AIS-SART, brannslokkingsapparater, brannteppe, førstehjelpsutstyr og nødsignalpakke.