Små grupper –
Store opplevelser

Velkommen til Explore the Arctic!

Vi er en liten aktivitetsbedrift med 17 års erfaring i å tilby friluftsaktiviteter rundt Tromsø. Vi er her fordi vi gjør det vi elsker og elsker det vi gjør. Så la oss oppdage Nord-Norge sammen og la oss utforske arktis. Håper å se deg snart!

Marcus og teamet

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger?

Bli med på en guidet tur med en erfaren fisker for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å krysse rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystkultur

Kystkultur

Norge har alltid hatt en rik kystkultur og mye av landet ble bygd opp av fiskere. Bli med på en tur til en avsidesliggende øy som fremdeles har den gamle atmosfæren og skjuler historier om fortidens tøffe liv.

Les mer
arctic road trip

arctic road trip

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer

I pakt med miljøet

Å kunne være i naturen er vår lidenskap. Å fotografera dyr og spektakulære naturfenomener er vår drivkraft. Uten vår vakre natur ville vi ikke gjøre det vi gjør, og vi vil formidle viktigheten av å ta vare på omgivelsene våre under våre turer.

Siden vi startet, har vi fokusert på at virksomheten vår skal bringe noe tilbake til det lille samfunnet vårt. Vi involverer lokale folk og små lokale virksomheter i det vi gjør, og etterlater så få spor som mulig. Vær en hensynsfull utforsker!

Overnatting

Vi anbefaler vår partner Lauklines for overnatting under oppholdet. De romslige hyttene av høy standard ligger rett ved sjøen i naturskjønne Kattfjord 35 km fra Tromsø.

Ankomst

Vi holder til nord for polarsirkelen i Nord-Norge, 35 km fra Tromsø. Alle aktivitetene våre er tilgjengelige med henting fra Tromsø.

Du kan nå Tromsø med fly fra en rekke destinasjoner, Oslo har de hyppigste avgangene. I tilfelle du planlegger å komme med bil kan du kjøre via Norge, Sverige eller Finland. Togene i Norge går bare til Narvik, derfra er det mulig å ta buss.

Read all our reviews

Sosiale medier

Blogg