Små grupper –
Store opplevelser

Velkommen til Explore the Arctic!

Vi er en liten aktivitetsbedrift med 18 års erfaring i å tilby friluftsaktiviteter rundt Tromsø. Vi er her fordi vi gjør det vi elsker og elsker det vi gjør. Så la oss oppdage Nord-Norge sammen og la oss utforske arktis. Håper å se deg snart!

Marcus og teamet

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystmeite

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Les mer
arctic road trip Kvaløya

arctic road trip Kvaløya

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer
Isfiske

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning.

Les mer
vinterpakker

vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Les mer
Trugetur

Trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy.

Les mer
Ferskvannsfiske

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Les mer

I pakt med miljøet

Å kunne være i naturen er vår lidenskap. Å fotografera dyr og spektakulære naturfenomener er vår drivkraft. Uten vår vakre natur ville vi ikke gjøre det vi gjør, og vi vil formidle viktigheten av å ta vare på omgivelsene våre under våre turer.

Siden vi startet, har vi fokusert på at virksomheten vår skal bringe noe tilbake til det lille samfunnet vårt. Vi involverer lokale folk og små lokale virksomheter i det vi gjør, og etterlater så få spor som mulig. Vær en hensynsfull utforsker!

Overnatting

Vi anbefaler vår partner Lauklines for overnatting under oppholdet. De romslige hyttene av høy standard ligger rett ved sjøen i naturskjønne Kattfjord 35 km fra Tromsø.

Ankomst

Vi holder til nord for polarsirkelen i Nord-Norge, 35 km fra Tromsø. Alle aktivitetene våre er tilgjengelige med henting fra Tromsø.

Du kan nå Tromsø med fly fra en rekke destinasjoner, Oslo har de hyppigste avgangene. I tilfelle du planlegger å komme med bil kan du kjøre via Norge, Sverige eller Finland. Togene i Norge går bare til Narvik, derfra er det mulig å ta buss.

Read all our reviews

Sosiale medier

Blogg