Guidede fisketurer

Du er hjertelig velkommen til å oppleve våre eventyrlige fisketurer med en erfaren fiskeguide her i de fiskerike områdene utenfor Kvaløya. Avhengig av din tidligere erfaring og dine ønsker, skreddersyr vi en tur som er tilpasset akkurat deg.

Pris for hele båten fra: 6 595,- + bensin

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 1/5 – 31/10

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer og fjorder er virkelig en vakker opplevelse. Tusenvis av marine fugler hekker i området om sommeren, og blant disse vil vi observere de karismatiske lundefuglene. Havørn er også en veldig vanlig «innbygger» her i fjorden. Hvis vi er heldige, kan vi også få se hval og sel!

Pris for hele båten: 10 995,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 15/5 – 15/8

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe nytt med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havsfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten. Her kan du fange mange forskjellige fiskearter som torsk, sei, hyse, steinbit og kveite. Vi lærer deg alt du trenger å vite, så bekymre deg ikke hvis du aldri har prøvd havfiske før!

Pris for hele båten: 13 995,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 1/5 – 30/9

Arctic road trip

Bli med oss på en rundtur på Kvaløya, Norges femte største øy. Nyt utsikten av majestetiske fjell, fjorder, krystallklart vann, hvite sandstrender og små fiskevær. La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis. Er vi heldige får vi se havørn, oter, rev, elg og reinsdyr.

Pris: 10 995,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 1/1 – 31/12

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning. 

Pris: 10 995,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 15/12 – 31/3

Trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy. Nyt stillhet, snødekte trær og panoramautsikt. Ruten tilpasses dine ønsker og erfaringsnivå.

Pris: 10 995,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 15/12 – 31/3

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Pris: 10 995,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 1/1 – 31/12

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Pris: 10 995,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 1/6 – 30/9

Vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Pris eksempel: 6 personer, 4 dager og 2 aktiviteter 7 479,-/person

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 15/12 – 31/3