Guidede fisketurer

Du er hjertelig velkommen til å oppleve våre eventyrlige fisketurer med en erfaren fiskeguide her i de fiskerike områdene utenfor Kvaløya. Området er et verdensklasseområde velkjent for havfiske i århundrer. Vi tilbyr turer i ulike lengder og nivåer. Avhengig av din tidligere erfaring og dine ønsker, vil vi skreddersy en tur som er personlig for deg. Gjør deg klar for et ekte eventyr!

Pris for hele båten fra: 6 595,- + bensin

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 1/5 – 30/9

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe nytt med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på en guidet tur med en erfaren fisker for å lære havsfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten. Her kan du fange mange forskjellige fiskearter som torsk, sei, hyse, steinbit og kveite. Vi lærer deg alt du trenger å vite, så bekymre deg ikke hvis du aldri har prøvd havfiske før!

Pris for hele båten: 13 495,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 1/5 – 30/9

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer og fjorder er virkelig en vakker opplevelse. Tusenvis av marine fugler hekker i området om sommeren, og blant disse vil vi observere de karismatiske lundefuglene. Havørn er også en veldig vanlig «innbygger» her i fjorden. Hvis vi er heldige, kan vi også få se hval og sel!

Pris for hele båten: 10 495,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 15/5 – 15/8

Landfiske Lauklines

Guidet landfiske ved Lauklines. Vi vil dele våre fisketips for ulike typer teknikker og arter. Du trenger ingen erfaring på forhånd, men har du noen, tilpasser vi fisket så det passer for deg.

Pris: 1 995,-

Deltakere: max. 6

Vi kjører turene 1/1 – 31/12

Arctic road trip

Bli med oss på en rundtur på Kvaløya, Norges femte største øy. Nyt utsikten av majestetiske fjell, fjorder, krystallklart vann, hvite sandstrender og små fiskevær. La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis. Er vi heldige får vi se havørn, oter, rev, elg og reinsdyr.

Pris per person: 1 850,-

Deltakere: 4-15

Vi kjører turene 1/1 – 31/12