Vi kjører turene 15. DEC – 31. MAR
Turene varer 4-5 H
Deltakere max 6
Pris 10 995,-

Privat trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy. Nyt stillhet, snødekte trær og panoramautsikt. Ruten tilpasses dine ønsker og erfaringsnivå.

Enten du søker spenningen oppe i høyden eller roen i skjermede daler, skaper vi den perfekte trugeturopplevelsen for deg.

Beundre den snødekte stillheten

Nyt utsikten over majestetiske fjell, fjorder, krystall klart vann og snødekt landskap, mens vi deler historie og lokal kunnskap. Det vil være flere stopp underveis, der du får mulighet å ta bilder og beundre den fantastiske naturen. Vi tar også bilder under turen og deler dem gjerne med deg etterpå.

Uansett om du er en erfaren turperson eller er på trugetur for første gang, sørger våre guider for en trygg og hyggelig ekspedisjon. Vinterklær og alt av utstyr er inkludert.

Om turen

Vi velger ruten avhengig av værforholdene, din erfaring og ønsker.

En lunsj med lokale spesialiteter er inkludert, sammen med kaffe og te, samt en tradisjonell dessert fra området.

Alt du trenger for et vellykket eventyr er inkludert. Opplevelsen begynner med en introduksjon til utstyret og teknikkene.

Turen kan tilpasses deg og gruppen din, både når det gjelder hentetid og sted, samt eventuelle spesielle ønsker.

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystmeite

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Les mer
arctic road trip Kvaløya

arctic road trip Kvaløya

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer
Isfiske

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning.

Les mer
vinterpakker

vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Les mer
Ferskvannsfiske

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Les mer