Vi kjører turene 15. DEC – 31. MAR
Turene varer omtrent 4-5 H
Deltakere max 6
Pris 10 995,-

Privat isfisketur

På vår guidede isfisketur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide tilbereder en enkel lunsj og sammen med isfiskeopplevelsen blir dette en dag fylt med eventyr og avslapning. Denne opplevelsen passer perfekt for deg som ønsker en avslappet dag og samtidig vil prøve isfiske. Vi lærer deg alt du trenger å vite, så ikke bekymre deg om dette er første gang du isfisker. Avhengig av din tidligere erfaring og ønsker, tilpasser vi turen personlig for deg.

Om turene

Fisket finner sted på ulike vann på Kvaløya, som er Norges femte største øy. Avhengig av is- og værforhold finner vi stedet som passer best det aktuelle tidspunktet. I vannene på Kvaløya finner du hovedsakelig ørret, men noen steder også røye. Vi begynner med en introduksjon av utstyret, teknikkene og artene vi ønsker å fokusere på. En lunsj med lokale spesialiteter er inkludert, sammen med kaffe og te, og en tradisjonell dessert fra området. Nyt den fantastiske naturen mens vi deler historie og lokal kunnskap. Turen tilpasses deg og din gruppe, både når det gjelder starttidspunkt og sted, samt eventuelle spesielle ønsker. Hvis været og isforholdene tillater det, kan denne turen også legges til fjordisen med fiske etter blant annet torsk.

Et vintereventyr

Vår erfarne guide er ikke bare ekspert på isfiske, men brenner også for å dele sin kunnskap til naturen, noe som vil gjøre dagen din på isen både lærerik og nytelsesrik. Isfiskeutstyr og all bekledning er inkludert, og vi sørger for at du kler deg riktig for forholdene med varmedress, støvler, lue og hansker.

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystmeite

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Les mer
arctic road trip Kvaløya

arctic road trip Kvaløya

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer
vinterpakker

vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Les mer
Trugetur

Trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy.

Les mer
Ferskvannsfiske

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Les mer