Vi kjører turene 1. APR – 31. OKT
Turene varer omtrent 4-5 H
Deltakere Max. 3 / 6
Pris for hele båten 11 495 / 13 495 NOK

Små grupper – store opplevelser

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kollegene dine? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havsfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten. Vi lærer deg alt du trenger å vite, så bekymre deg ikke hvis du aldri har prøvd havfiske før.

Om turene

Dagen starter med en fisketur på 3 timer på naturskjønne Kattfjord. Ombord får du også en introduksjon om hvordan du tar vare på fangsten og fileterer den. Når vi kommer tilbake til land, er grillen klar, og vi forbereder dagens fangst sammen. Hvis været tillater det, nyter vi maten på kaia, hvis ikke, vil vi nyte det inne i salongen ved peisen.

Fiskearter

Den naturskjønne Kattfjorden og de fiskerike områdene utenfor vestkysten av Kvaløya tilbyr en spennende havfiskeopplevelse. Her kan du fange mange forskjellige fiskearter som torsk, sei, hyse, steinbit og kveite.

Ansvarlig fiske

Marine resurser er ikke uendelige og det er regler for havfiske i Norge, som vi selvfølgelig følger og deler med deg under turen. I løpet av denne fisketur vil vi lære deg hvordan du håndterer fangsten riktig for å forbedre kvaliteten. Når det gjelder sårbare fiskearter, praktiserer vi catch and release, som for eksempel setter tilbake store kveiter. 

FORBEREDELSER

Turen starter kl 10:00 på Lauklines Kystferie (se kart).

Kontakt oss hvis du foretrekker en annen starttid eller hvis ønsket dato ikke er tilgjengelig i vår bookingkalender.

 • Fiskeutstyr

  Havfiske i Nord-Norge er krevende og utstyret må være av høy kvalitet. Alt av utstyr er inkludert i turen, og vi bruker bare utstyr av høy kvalitet, hovedsakelig fra Shimano.

 • Klær

  Alt av klær er inkludert. Vi sørger for at du kler deg ordentlig etter forholdene med passende flytedress, støvler, lue og hansker (ved behov).

 • Båtene våre

  Vår store båt «Explore the Arctic» er sertifisert for 12 passasjerer + skipper.

  Vår lille båt «Explore the Arctic junior» er sertifisert for 7 passasjerer + skipper.

  Les mer om båtene våre her.

 • Sikkerhet om bord

  Vi starter turen med en sikkerhetgjennomgang. Våre båter er bygget for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet. De har walkaround-dekk og oppvarmede styrhus med sitteplasser og toppmoderne elektronikk. Båtene har usenkbart skrog supplert med flyteelementer og er utstyrt med driftssikre yamahamotorer. Båter og skippere er godkjent for persontrafikk.
  For mer informasjon se: 12 pax forskriften.

 • Hva er inkludert

  Skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, hansker, lunsj, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.

 • Priser

  Hela båten (max. 4 / 8 personer) 11 495 / 13 495,-

  Transfer Tromsø-Lauklines-Tromsø
  2 600,-

VÅRE OPPLEVELSER

Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å krysse rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystkultur

Kystkultur

Norge har alltid hatt en rik kystkultur og mye av landet ble bygd opp av fiskere. Bli med på en tur til en avsidesliggende øy som fremdeles har den gamle atmosfæren og skjuler historier om fortidens tøffe liv.

Les mer
arctic road trip

arctic road trip

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer