Vi kjører turene 1. MAI – 30. SEP
Turene varer omtrent 4-5 H
Deltakere Max. 6
Pris for hele båten 13 995 NOK

Små grupper – store opplevelser

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kollegene dine? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havsfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten. Vi lærer deg alt du trenger å vite, så bekymre deg ikke hvis du aldri har prøvd havfiske før.

Om turene

Dagen starter med en fisketur på 3 timer på naturskjønne Kattfjord. Ombord får du også en introduksjon om hvordan du tar vare på fangsten og fileterer den. Når vi kommer tilbake til land, er grillen klar, og vi forbereder dagens fangst sammen. Hvis været tillater det, nyter vi maten på kaia, hvis ikke, vil vi nyte det inne i salongen ved peisen.

Fiskearter

Den naturskjønne Kattfjorden og de fiskerike områdene utenfor vestkysten av Kvaløya tilbyr en spennende havfiskeopplevelse. Her kan du fange mange forskjellige fiskearter som torsk, sei, hyse, steinbit og kveite.

Ansvarlig fiske

Marine resurser er ikke uendelige og det er regler for havfiske i Norge, som vi selvfølgelig følger og deler med deg under turen. I løpet av denne fisketur vil vi lære deg hvordan du håndterer fangsten riktig for å forbedre kvaliteten. Når det gjelder sårbare fiskearter, praktiserer vi catch and release, som for eksempel setter tilbake store kveiter. 

FORBEREDELSER

Turen starter kl 10:00 på Lauklines Kystferie (se kart).

 • Fiskeutstyr

  Havfiske i Nord-Norge er krevende og utstyret må være av høy kvalitet. Alt av utstyr er inkludert i turen, og vi bruker bare utstyr av høy kvalitet, hovedsakelig fra Shimano.

 • Klær

  Alt av klær er inkludert. Vi sørger for at du kler deg ordentlig etter forholdene med passende flytedress, støvler, lue og hansker (ved behov).

 • Båtene våre

  Arronet 30 spt er en helt unik båtmodell som vi selv har vært med på å utvikle. Vi har designet denne for å få den ultimate båttypen til turene våre. Båtene er 9,4 m lang och 2,8m bred. De er bygget med fokus på komfort, sikkerhet og maksimal dekks/fiskeplass. Båtene har center console med sitteplasser under tak i ly for været. De er utstyrt med toppmoderne kartplotter, ekolod, radar og VHF fra Garmin. Båtene har 2×150 hk Yamaha, noe som betyr at vi raskt kommer til de beste fiskeplassene.

  Les mer om båtene våre her.

 • Sikkerhet om bord

  Vi starter turen med en sikkerhetsbriefing. Våre båter er bygget for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet. Båtene har usinkbare skrog supplert med flyteelementer og er utstyrt med pålitelige Yamaha-motorer. Båtene og skipperne er sertifisert for passasjertrafikk.

  For mer informasjon se: 12 pax forskriften.

 • Hva er inkludert

  Skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, hansker, lunsj, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.

VÅRE OPPLEVELSER

Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystmeite

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Les mer
arctic road trip Kvaløya

arctic road trip Kvaløya

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer
Isfiske

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning.

Les mer
vinterpakker

vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Les mer
Trugetur

Trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy.

Les mer
Ferskvannsfiske

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Les mer