Vi kjører turene 1. JAN – 31. DEC
Turene varer omtrent 4-5 H
Deltakere Max 6
Pris 10 995 NOK

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best. Vår kunnskapsrike guide tilbereder en enkel lunsj og sammen med fiskeopplevelsen blir dette en dag fylt med eventyr og avslapning. Enten målet er troféfisk eller du bare vil ha en avslappende dag, vil guiden tilpasse opplevelsen til dine preferanser.

Om opplevelsen

Vi begynner med en introduksjon til utstyret, teknikkene og artene vi ønsker å fokusere på. En lunsj med lokale spesialiteter er inkludert, sammen med kaffe og te, og en tradisjonell dessert fra området. Nyt den fantastiske naturen mens vi deler historie og lokalkunnskap. Turen tilpasses deg og din gruppe, både med tanke på starttid og sted, samt eventuelle spesielle ønsker.

Fiskarter og utstyr

Den vanligste arten ved kystmeite er torsk. Men vi retter oss også etter andre arter som f.eks. kveite og rødspette. Før vi starter turen diskuterer vi hvilke fiskearter du ønsker å fiske etter. Alt fiskeutstyr er inkludert i turen, og vi bruker kun utstyr av høy kvalitet, hovedsakelig fra Shimano og Penn. Klær er også inkludert, og vi sørger for at du kler deg for forholdene med varmedress, støvler, lue og hansker.

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
arctic road trip Kvaløya

arctic road trip Kvaløya

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer
Isfiske

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning.

Les mer
vinterpakker

vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Les mer
Trugetur

Trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy.

Les mer
Ferskvannsfiske

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Les mer