Vi kjører turene 1. MAI – 31. OKT
Turene varer omtrent 3-8 H
Deltakere Max. 6
Pris for hele båten fra 6 595 NOK + bensin

Små grupper – store opplevelser

Dere er hjertelig velkommen til å oppleve våre eventyrlige fisketurer med en erfaren fiskeguide her i de fiskerike områdene utenfor Kvaløya.

Vi tilbyr fisketurer av ulik varighet og nivå. Avhengig av din tidligere erfaring og dine ønsker, vil vi skreddersy en tur som er personlig tilpasset deg. 2024 blir vår nittende sesong med guidede fisketurer i området. Vår kunnskap og erfaring er din garanti for en vellykket fiskeopplevelse.

Om turene

Under vår 3-timers tur fisker vi i den naturskjønne Kattfjorden. Vi vil lære deg alt du trenger å vite, så ikke bekymre deg hvis dette er første gang du prøver deg på havfiske. Vi vil forberede fangsten for deg hvis du ønsker å ta den med deg.

For den mer erfarne og dedikerte sportsfiskeren er våre 5- og 8-timers turer det åpenbare valget.

Under turene opplever vi ofte nære møter med det lokale dyrelivet, som for eksempel hval, sel, oter, havørn, lundefugl og mange andre arktiske fuglearter.

Fiskearter

Området vårt er kjent for kveite-fiske. Hvert år fanges det kveiter her på over 2m. Grunntoppene holder stor torsk og sei året rundt. Det er sandplatåer som tilbyr fantastisk rødspette- og sandflyndrefiske. Området tilbyr også godt fiske etter steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Flerturers-pakker

Det vil være en dedikert skipper for hver gruppe. Da har dere muligheten til å justere starttid avhengig av vær og å flytte timer mellom dager. Vi anbefaler at hvis du for eksempel ønsker 5 dager med fiske så blir du i 7 dager og så tar vi turene de dagene det er best vær.

Tillegg: Bensin ihht forbruk, vi foretar kortreservasjon før avgang (5000,-/tur).
Drivstofforbruk ca 2 l/nm.
Estimert eksempel:
Fjordtur: ca 25 l
Middels lang tur: ca 50 l
Langtur åpent hav: ca 100 l

Ansvarlig fiske

Marine resurser er ikke uendelige og det er regler for havfiske i Norge, som vi selvfølgelig følger og deler med deg under turen. I løpet av denne fisketur vil vi lære deg hvordan du håndterer fangsten riktig for å forbedre kvaliteten. Når det gjelder sårbare fiskearter, praktiserer vi catch and release, som for eksempel setter vi tilbake store kveiter. 

Fileterings service

Vi fileterer fisken for deg, vakuumpakker den og merker pakkene med fiskeart og fangstdato. Vi fryser den så ned i en isoporboks for å ta med hjem og dele med familie og venner. La oss gjøre jobben og du kan slappe av når vi kommer i land.

2 500,- /18kg filet inkl. vakuumposer, etiketter og isoporboks.

Forberedelser

Turene starter på Lauklines (se kart).

 • Fisketeknikker

  Før vi starter turen, diskuterer vi hvilke fiskearter du vil målrette deg mot. Noen grupper jakter bare «rekordfisken», mens andre kan målrette fisket sitt for å fange så mange arter som mulig. Under turene prøver vi vanligvis forskjellige teknikker, som pilk, shad- og naturlig agnfiske. Disse teknikkene er alle veldig effektive i disse farvannene.

 • Fiskeutstyr

  Havfiske i Nord-Norge er krevende og utstyret må være av høy kvalitet. Alt utstyret er inkludert i turen, og vi bruker bare utstyr av høy kvalitet, hovedsaklig fra Shimano.

 • Klær

  Alt av klær er inkludert. Vi sørger for at du kler deg ordentlig etter forholdene med passende flytedress, støvler, lue og hansker (ved behov).

 • Båtene våre

  Arronet 30 spt er en helt unik båtmodell som vi selv har vært med på å utvikle. Vi har designet denne for å få den ultimate båttypen til turene våre. Båtene er 9,4 m lang och 2,8m bred. De er bygget med fokus på komfort, sikkerhet og maksimal dekks/fiskeplass. Båtene har center console med sitteplasser under tak i ly for været. De er utstyrt med toppmoderne kartplotter, ekolod, radar og VHF fra Garmin. Båtene har 2×150 hk Yamaha, noe som betyr at vi raskt kommer til de beste fiskeplassene.

  Les mer om båtene våre her.

 • Sikkerhet om bord

  Vi starter turen med en sikkerhetsbriefing. Våre båter er bygget for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet. Båtene har usinkbare skrog supplert med flyteelementer og er utstyrt med pålitelige Yamaha-motorer. Båtene og skipperne er sertifisert for passasjertrafikk.
  For mer informasjon se: 12 pax forskriften.

 • Hva er inkludert

  Skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, hansker, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.

  Bensin kommer i tillegg.

 • Pris enkeltturer

  Enkeltturer kan bestilles maks. 7 dager på forhånd.
  Hele båten: (max. 6 personer)
  Bensin kommer i tillegg.

  3h 6 595 NOK + bensin
  5h 8 995 NOK + bensin
  8h 11 595 NOK + bensin

  Drivstofforbruk ca 2 l/nm.
  Estimert eksempel:
  Fjordtur: ca 25 l
  Middels lang tur: ca 50 l
  Langtur åpent hav: ca 100 l

  Transfer Tromsø-Lauklines-Tromsø
  3 800,-

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystmeite

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Les mer
arctic road trip Kvaløya

arctic road trip Kvaløya

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer
Isfiske

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning.

Les mer
vinterpakker

vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Les mer
Trugetur

Trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy.

Les mer
Ferskvannsfiske

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Les mer