Vi kjører turene 1. JAN – 31. DEC
Turene varer omtrent 4-5 H
Deltakere MAX 6
Pris 9 995,-

Små grupper – Store opplevelser

Bli med oss på en rundtur på Kvaløya, Norges femte største øy. Nyt utsikten av majestetiske fjell, fjorder, krystallklart vann, hvite sandstrender og små fiskevær. La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Dyreliv

Er vi heldige får vi se havørn, oter, rev, elg og reinsdyr. Det vil bli flere flotte stoppesteder underveis for å ta bilder og nyte synet til det flotte landskapet. Vår guide sørger for å ta bilder under turen og deler disse gjerne med dere etter turen.

Om turene

En lunsj med lokale spesialiteter, en tradisjonell dessert her fra området samt kaffe og te er inkludert. Føl frihet til å komme med ønsker om det er noe spesielt du ønsker å oppleve eller ha fokus på under turen. Vi er også fleksible hva gjelder startsted og tidspunkt for turen eller andre ønsker som måtte være.

I pakt med naturen

Vi har vært en del av teamet som har utviklet regler og retningslinjer for dyresafari i Tromsø, og følger selvfølgelig dem under våre turer.

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Landfiske

Landfiske

På vår guidede landfisketur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Les mer
Isfiske

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning.

Les mer