Vi kjører turene 1. JAN – 31. DEC
Turene varer omtrent 1-2 H
Deltakere Max 6
Pris 1 995 NOK

Landfiske

Denne opplevelsen er perfekt for de som  ønsker en avslappet prøve på landfiske. Vi vil lære deg alt du trenger å vite, så ikke bekymre deg hvis dette er første gang du skal fiske.

Om opplevelsen

Fisket foregår ved Lauklines på Kvaløya. Alt fiskeutstyr er inkludert og opplevelsen starter med en introduksjon til utstyret, teknikkene og fiskartene. Loungen vår er alltid åpen for en kaffepause under fisket.

Fiskarter

Om vinteren er torsk den vanligste arten. Sommertid kommer også sei og makrell inn i fjorden. Ved fiske med naturlig agn er det muligheter for flatfisk som rødspette og sandflyndre. Annet hvert år i perioden juni-juli vandrer store mengder pukkellaks inn i fjorden. Andre arter vi får fra land her er blant annet sjøørret, sjørøye, hyse og småkveite.

Forberedelser

Opplevelsen starter på Lauklines (se kart).

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger?

Bli med på en guidet tur med en erfaren fisker for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å krysse rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
arctic road trip

arctic road trip

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer