Vi kjører turene 15. MAI – 15. AUG
Turene varer omtrent 3 H
Deltakere Max. 6
Pris for hele båten 10 495,-

Små grupper – Store opplevelser

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssolen omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en vakker opplevelse. Du får også se den karakteristiske øya Håja, som er en mytisk øy elsket av lokalbefolkningen. Øya var inspirasjonen til logoen vår, den ga også form til ishavskatedralen i Tromsø.

Om turene

Under turen vil du lære om historien til de små tettstedene ved kysten og det unike dyrelivet på Kvaløya. Hvis du vil, kan vi også prøve litt fiske.

Dette er en fantastisk opplevelse for fotoentusiaster da vi kommer ekstremt nær elementene. Vi tar også bilder under turen og deler dem gjerne med deg etterpå.

Dyreliv

Tusenvis av marine fugler hekker i området om sommeren, og blant disse vil vi observere de karismatiske lundefuglene. Havørn er også en veldig vanlig «innbygger» her i fjorden, og vi prøver å få et nærmere møte med dem. Hvis vi er heldige, kan vi også få se hval og sel.

I pakt med naturen

Vi har vært en del av teamet som har utviklet regler og retningslinjer for dyresafari i Tromsø, og følger selvfølgelig dem under våre turer.

FORBEREDELSER

Turen starter kl 21.00 på Lauklines (se kart).

 • Klær

  Alt av klær er inkludert. Vi sørger for at du kler deg ordentlig etter forholdene med passende flytedress, støvler, lue og votter (ved behov).

 • Båtene våre

  Explore the Arctic er en 10,5 m lang Kloster Patrol utstyrt med 2×300 hk Yamaha-motorer. Explore the Arctic Jr er en 9,4 m lang Arronet 30 spt utstyrt med 2×150 hk Yamaha-motorer. Båtene er spesialbygd for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet.

  Les mer om båtene våre her.

 • Sikkerhet om bord

  Vi starter turen med en sikkerhetsbriefing. Våre båter er bygget for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet. Båtene har usinkbare skrog supplert med flyteelementer og er utstyrt med pålitelige Yamaha-motorer. Båtene og skipperne er sertifisert for passasjertrafikk.

  For mer informasjon se: 12 pax forskriften.

 • Hva er inkludert

  Skipper / guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, votter, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.

 • Priser

  Hela båten (max. 6 personer) 10 495,-

  Transfer Tromsø-Lauklines-Tromsø
  2 600,-

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger?

Bli med på en guidet tur med en erfaren fisker for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Landfiske lauklines

Landfiske lauklines

Guidet landfiske ved Lauklines. Vi vil dele våre fisketips for ulike typer teknikker og arter. Du trenger ingen erfaring på forhånd, men har du noen, tilpasser vi fisket så det passer for deg.

Les mer
arctic road trip

arctic road trip

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer