Vi kjører turene 15. MAI – 15. AUG
Turene varer omtrent 3 H
Deltakere Max. 6
Pris for hele båten 10 995,-

Små grupper – Store opplevelser

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssolen omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en vakker opplevelse. Du får også se den karakteristiske øya Håja, som er en mytisk øy elsket av lokalbefolkningen. Øya var inspirasjonen til logoen vår, den ga også form til ishavskatedralen i Tromsø.

Om turene

Under turen vil du lære om historien til de små tettstedene ved kysten og det unike dyrelivet på Kvaløya. Hvis du vil, kan vi også prøve litt fiske.

Dette er en fantastisk opplevelse for fotoentusiaster da vi kommer ekstremt nær elementene. Vi tar også bilder under turen og deler dem gjerne med deg etterpå.

Dyreliv

Tusenvis av marine fugler hekker i området om sommeren, og blant disse vil vi observere de karismatiske lundefuglene. Havørn er også en veldig vanlig «innbygger» her i fjorden, og vi prøver å få et nærmere møte med dem. Hvis vi er heldige, kan vi også få se hval og sel.

I pakt med naturen

Vi har vært en del av teamet som har utviklet regler og retningslinjer for dyresafari i Tromsø, og følger selvfølgelig dem under våre turer.

FORBEREDELSER

Turen starter kl 21.00 på Lauklines (se kart).

 • Klær

  Alt av klær er inkludert. Vi sørger for at du kler deg ordentlig etter forholdene med passende flytedress, støvler, lue og votter (ved behov).

 • Båtene våre

  Arronet 30 spt er en helt unik båtmodell som vi selv har vært med på å utvikle. Vi har designet denne for å få den ultimate båttypen til turene våre. Båtene er 9,4 m lang och 2,8m bred. De er bygget med fokus på komfort, sikkerhet og maksimal dekks/fiskeplass. Båtene har center console med sitteplasser under tak i ly for været. De er utstyrt med toppmoderne kartplotter, ekolod, radar, VHF og 2×150 hk Yamaha.

  Les mer om båtene våre her.

 • Sikkerhet om bord

  Vi starter turen med en sikkerhetsbriefing. Våre båter er bygget for sightseeing og fisketurer og designet med fokus på komfort og sikkerhet. Båtene har usinkbare skrog supplert med flyteelementer og er utstyrt med pålitelige Yamaha-motorer. Båtene og skipperne er sertifisert for passasjertrafikk.

  For mer informasjon se: 12 pax forskriften.

 • Hva er inkludert

  Skipper / guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, votter, kaffe, te, varm sjokolade og bilder fra turen.

 • Priser

  Hela båten (max. 6 personer) 10 495,-

  Transfer Tromsø-Lauklines-Tromsø
  2 600,-

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Kystmeite

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Les mer
arctic road trip Kvaløya

arctic road trip Kvaløya

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer
Isfiske

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning.

Les mer
vinterpakker

vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Les mer
Trugetur

Trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy.

Les mer
Ferskvannsfiske

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Les mer