Vi kjører turene 15. DEC – 31. MAR
Turene varer 4 dager eller mer
Deltakere max 6
Pris eksempel: 6 personer, 4 dager og 2 aktiviteter 7 479,-/person

Vinterpakker

Opplev vinteridyllen på Lauklines i naturskjønne Kattfjorden. Denne skjulte perlen gir deg muligheten til å nyte stillheten i en storslagen natur. Under oppholdet får du nyte avslapning og aktiviteter i de spektakulære omgivelsene.

Transport fra Tromsø er inkludert, det et også et stopp for shopping på veien for å sikre at du har alt du trenger for et hyggelig opphold. Hele oppholdet og aktiviteter er eksklusivt for din gruppe, og skaper en intim og personlig atmosfære.

Denne pakken er designet for fleksibilitet, der vi tilpasser oss været og gjennomfører aktivitetene når vi har de beste forholdene under oppholdet ditt.

Vi anbefaler 4 dager og 2 aktiviteter, eller en uke og 3 aktiviteter. Du kan velge mellom aktivitetene lenger ned på denne siden. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud tilpasset din gruppe og dens behov.

Overnatting

Lauklines tilbyr komfortabel overnatting i en mektig arktisk natur.

Rorbuene er på 100m2, kledd i laftet tømmer, isolert og renovert 2022/2023. De har elektrisk oppvarming med varmepumpe og gulvvarme i 1etg, som gir en jevn og god temperatur selv på de kaldeste vinterdagene.

Inneholder fullt utstyrt kjøkken, stue, baderom med gulvvarme, dusj og toalett, 1 soverom med mellomstor seng(120 cm bred), samt ytterbod/tørkerom. 2. etasje inneholder2 store soverom (3 senger og 2 senger, alle 90 cm bred), baderom med dusj og toalett.

Arctic road trip

Bli med oss på en rundtur på Kvaløya, Norges femte største øy. Nyt utsikten av majestetiske fjell, fjorder, krystallklart vann, hvite sandstrender og små fiskevær. La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kunnskap og historie underveis. Mer informasjon

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning. Mer informasjon

Opplev Tromsø

Opplev det beste av Tromsø på én dag, nyt utsikten fra fjellheisen, besøk museum, unne deg en shoppingrunde og nyt smakene av lokal mat på en av de mange restaurantene.

Landfiske

På vår guidede landfisketur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best. Vår kunnskapsrike guide tilbereder en enkel lunsj og sammen med fiskeopplevelsen blir dette en dag fylt med eventyr og avslapning. Mer informasjon

Nordlystur

Vi mener at alle bør få oppleve nordlyset minst en gang i livet. Bli med vårt nordlysteam i uberørt arktisk natur på et eventyr du sent vil glemme. Mer informasjon

Denne aktivitet er kun tilgjengelig ved bestilling av minimum 5 dagers opphold.

VÅRE OPPLEVELSER

Fra hav til fat

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kolleger? Bli med på tur med en erfaren fiskeguide for å lære havfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten.

Les mer
Guidet fisketur

Guidet fisketur

Du er hjertelig velkommen til å bli med på våre eventyrlige fisketurer i de fiskerike fjord- og havområdene utenfor Kvaløya. Vi tilbyr turer i forskjellige lengder og nivåer. Vår lange erfaring med fiske i området er din garanti for en vellykket tur.

Les mer
Midnattssol fjordcruise

Midnattssol fjordcruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssol omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en magisk opplevelse for alle.

Les mer
Kystmeite

Kystmeite

På vår guidede kystmeitetur tar vi deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Avhengig av artene du ønsker å satse på og værforhold finner vi stedet som passer best.

Les mer
arctic road trip Kvaløya

arctic road trip Kvaløya

La oss vise deg de skjulte perlene og våre favorittsteder mens vi formidler lokal kultur, kunnskap og historie underveis.

Les mer
Isfiske

Isfiske

Vår guidede isfisketur tar deg med til et naturskjønt område på Kvaløya. Vår kunnskapsrike guide og en lunsj på isen gjør dette til en dag fylt med eventyr og avslapning.

Les mer
Trugetur

Trugetur

Ta del i et magisk trugeeventyr skreddersydd etter dine ønsker. Våre trugeturer byr på en uforglemmelig opplevelse gjennom de uberørte vinterlandskapene på Kvaløya, Norges femte største øy.

Les mer
Ferskvannsfiske

Ferskvannsfiske

Opplev spenningen ved ferskvannsfiske etter ørret og røye på våre guidede turer. Slapp av og nyt den fantastiske naturen mens våre erfarne guider deler fisketips og lokal kunnskap.

Les mer